WSP

Groeit uw organisatie of verwacht u juist dat uw organisatie gaat krimpen en wilt u weten hoe u dit proces het beste kunt organiseren? Zoekt u personeel: medewerkers die voor lange of korte tijd uw organisatie komen versterken? Of zoekt u een goed en objectief advies over hoe u de inzet van medewerkers binnen uw organisatie slimmer kunt organiseren?

Werkgeversservicepunt Midden-Limburg is hét aanspreekpunt voor professionele ondersteuning en advies op het gebied van arbeid:

één loket waar u als werkgever terecht kunt met al uw vragen op het gebied van passend personeel.

Werkgeversservicepunt Midden-Limburg is een bundeling van krachten van de Midden-Limburgse gemeenten, UWV en SW bedrijf.

Werkwijze

Bij het Werkgeversservicepunt Midden-Limburg heeft u als ondernemer één aanspreekpunt: iemand met kennis van uw branche en werkzoekende die u adviseert en die u desgewenst in contact brengt met specialisten die u bij een specifieke vraag verder kunnen helpen.

Werkgeversservicepunt Midden-Limburg gelooft in samenwerken en in het bouwen van duurzame relaties met werkgevers. Hierdoor hebben we reeds een breed netwerk in de regio opgebouwd.

Bij onze adviseurs kunt u terecht voor alle informatie over wet- en regelgeving, de regionale arbeidsmarkt en subsidies. Onze adviseurs hebben kennis van alle regelingen en financiële voordelen en ondersteunen u onder meer bij een soepele invulling van de banenafspraak.

De adviseurs zijn snel inzetbaar en de ondersteuning is kosteloos.

Verder brengen wij u graag in contact met de juiste personen binnen de voor u relevante partijen, variërend van opleidingsinstituten tot commerciële dienstverleners en van brancheorganisaties tot overheden.

Uw voordelen op een rij

• Eén aanspreekpunt
• Een groot en divers bestand van gekwalificeerd personeel
• Kosteloze werving & selectie
• Informatie en advies over subsidies en regelingen
• Uw partner bij Sociaal Ondernemerschap (MVO)
• Arbeidsmarktinformatie over uw branche

 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via ons emailadres contact@wsp-ml.nl