Werving & Selectie

Zoekt u personeel? Het Werkgeversservicepunt Midden-Limburg heeft inzicht in een groot en divers bestand van gekwalificeerde werkzoekende uit de regio en kan hierdoor snel de juiste invulling geven aan uw vacature. Of het nu een reguliere baan betreft of een functie voor een kandidaat met een arbeidsbeperking; het WSP zorgt voor de meest geschikte kandidaat, aansluitend op de functie-eisen en passend binnen uw organisatie.

De beste medewerker voor uw vacature

De werving en selectie van personeel neemt soms veel tijd in beslag. Het Werkgeversservicepunt Midden-Limburg helpt u daarbij.

Wij bieden geen standaardoplossing, want de match tussen een werkgever en werkzoekende vraagt om maatwerk. Uw organisatie is immers uniek. Daarom heeft u als werkgever één aanspreekpunt: een accountmanager met kennis van uw branche en kennis van werkzoekenden. Op die manier willen wij bouwen aan duurzame relaties met onze werkgevers.

U kunt als werkgever bij het Werkgeversservicepunt Midden-Limburg terecht voor advies, kennis en ondersteuning op het gebied van werving en selectie. Uw adviseur bij het Werkgeversservicepunt inventariseert uw wensen en bespreekt op welke manier de werving en selectie het beste vorm gegeven kan worden. Daarbij informeren wij u direct over de eventuele (financiële) voordelen voor u als werkgever bij het in dienst nemen van de kandidaat.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van werving & selectie en de voordelen voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op.

Plaats hier snel en kosteloos uw vacature. De adviseur van Werkgeversservicepunt Midden-Limburg neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen te inventariseren.

Bedrijfsnaam*
Contactpersoon*
E-mailadres*
Telefoon*
Omschrijving vacature*
Vacature uploaden*
Vragen / opmerkingen*